Szolgáltatások

A fenti tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatásokat 100 db gépjárművel, korszerű információs rendszerrel, valamint fuvarozásra és a szállítmányozásra vonatkozó jogszabályok, egyezmények alapján végezzük.

Korszerű, környezetbarát, EURO 4-5-6 járműveinkkel Európa minden országába vállalunk árufuvarozást. Gépjárműveink korszerű GPS rendszerrel felszereltek. Flottánk furgonokból, 7,5 tonnás dobozos és ponyvás, 12 tonnás dobozos és 24 tonnás ponyvás és hűtős felépítményű járművekből áll.

Cégünk a nemzetközi árufuvarozásra vonatkozó nemzetközi egyezmények és a hazai jogszabályok alapján dolgozik, CMR alapbiztosításunk 350.000 EUR-ig érvényes. Ezen felül kiegészítő biztosítás kötésére is lehetőségünk van.

Társaságunk rendelkezik Belföldi Árufuvarozói Engedéllyel is, és a fuvarozáshoz szükséges egyéb feltételekkel, amelyek garanciát jelentenek a biztonságos árutovábbításra, valamint minden olyan fuvarokmány, amely Kelet- és Nyugat-Európa országaiban szükséges.

Gépkocsivezetőink képzettek, megbízhatóak.

Amennyiben saját járműveinkkel nem tudjuk megoldani a ránk bízott feladatot abban az esetben alvállalkozóink bevonásával, oldjuk meg azt, biztosítva így megbízóink megelégedettségét.

Irodánk reggel 8 órától délután 16 óráig tart nyitva, de a nap 24 órájában mobiltelefonokon állunk ügyfeleink rendelkezésére, továbbá online árukövetéssel felügyeljük az áruk útját.